Fasha Sandha Terus Dedah Perangai Fazura adalah Entri ulangsiar dari Yuya! Sebagai sebaran serta perkongsian terkini dan trending di Malaysia. Semoga bermanfaat dan sila sebarkan ke sosial network sekiranya Fasha Sandha Terus Dedah Perangai Fazura membawa kebaikan kepada kita. Wallahu'alam bissawab.
Fasha Sandha Terus Dedah Perangai Fazura

Fasha Sandha Terus Dedah Perangai FazuraPelakon Fasha Sandha terus mendedahkan sikap dan tindakan Fazura yang ramai tak tahu.

Rupanya, Fasha Sandha dan juga Fazura adalah rakan yang agak rapat juga.

Kata Fasha Sandha lagi, dia sudah mengenali Fazura sejak berumur 18 tahun lagi ketika itu mula menceburi bidang modelling.

Kara Fasha Sandha, Fazura seorang yang amat pemurah dan sebab itu Fazura sentiasa murah rezeki dan sentiasa bahagia.

Malah Fazura juga akan memberi hadiah baju raya stiap tahun kepada Fasha sejak dia bercerai dengan Jejai.

Ini pendedahan dari Fasha Sandha:

"Inilah diantara sebab sahabatku sorang ni sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia selalu. Beliau yang kukenali sejak zaman modelling masa umur 18 tahun , seorang yang pemurah hati. Dulu sampai sekarang sama je..

"Sejak i jadi ibu tunggal ni, Faz tak pernah lupa nak hantar baju raya setiap tahun. 
Syukur Alhamdulillah, ramai insan yang berhati mulia seperti beliau. thank You Faz. Thank You juga to Fattah

"Semoga dimurahkan rezeki selalu dan cepat dapat baby. Amin . Doa yang baik-baik

Ini antara perbualan yang dimuatnaik oleh Fasha Sandha:Memang baik hati rupanya Fazura ni. Memang bertuahlah Fattah Amin dapat memperisterikan Fazura. Dah lah cantik orang nya, di dalam hati budi pekerti juga baik orang nya.

Imbas kembali, Fattah Amin dan Fazura bernikah pada hujung tahun 2017. Pasangan ini kemudian membuat majlis resepsi sekitar bulan Februari tahun 2018.


loading...

Fasha Sandha Terus Dedah Perangai Fazura ini adalah Entri ulangsiar dari Borak Kosong merupakan laman yang popular di Malaysia. Penghargaan kepada Yuya iaitu penulis/pemilik asalnya. Much more respect from Natang Ngoh.

Post a Comment

unfoolgiven unblogiven

{picture#https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xaf1/v/t1.0-1/c34.34.431.431/s200x200/383495_666690133356462_1783821221_n.png} Unfoolgiven an Author Natang Ngoh Jahat Molek. Menulis dengan pancaendera lapis ke 13 Unblogiven. Berbicara dengan bahasa yang satu. {facebook#https://www.facebook.com/unfoolgiven.unblogiven} {twitter#https://twitter.com/unfoolgiven} {google#https://plus.google.com/107838683407031460551}
Powered by Blogger.